Rundvlees van eigen boerderij

Bij Oberink komt het rundvlees dat gebruikt wordt voor buffetten, barbecues, hamburgers en gehaktballen, van eigen boerderij. Daarvoor wordt er om de ca. 6 weken een stiertje naar de slacht gebracht. Het verse vlees pakken wij vervolgens zelf in om in te vriezen, of we verwerken het meteen tot het eindproduct. Op deze manier kunnen wij efficiënt werken met het vlees dat de slachting opbrengt.

Door deze werkwijze is er de mogelijkheid om (vers of diepgevroren) rundvlees bij ons te bestellen. Of het nu gaat om een paar biefstukjes, een tiental hamburgers, of een T-bone steak voor op de barbecue. Als je graag meer wilt weten over de mogelijkheden, een bestelling wilt plaatsen, of wilt weten wanneer onze volgende slachting is, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Rundvleespakketten

Daarnaast kun je voor voordelige rundvleespakketten kun je bij ons terecht. De pakketten zijn gevarieerd samengesteld van diepgevroren jong rundvlees, afkomstig van onze eigen boerderij.

Elk rundvleespakket is zorgvuldig samengesteld met voor de helft gehaktproducten, bijvoorbeeld gehakt, hamburgers, runderworst, rundervinken en tartaar. Dit is aangevuld met andere producten zoals biefstuk, riblappen, braadvlees, sukade, rosbief en soepvlees.

De pakketten variëren in samenstelling en zijn al vanaf 5 kg te bestellen. Alle producten in het pakket zijn verpakt per ongeveer 300 gram en diepgevroren. 

Rundvleespakketten hebben wij in de volgende formaten:

Pakket 5 kg - €60,45

Pakket 10 kg - €115,40

Pakket 15 kg - €173,10

Pakket 20 kg - €230,80

 

In een gewone vrieslade past circa 6,5 kg.

Variatiepakketten

Toch liever een gemixt pakket waar ook varkens- en kippenvlees in zit? Ook daar bieden wij pakketten van aan. Uiteraard komt het rundvlees van onze eigen boerderij, maar ook het varkens- en kippenvlees wordt lokaal geproduceerd en is van hoge kwaliteit.

Wat mag je verwachten van een variatiepakket?
In het variatiepakket vind je diepgevroren:

Gehakt 4 x 300gr
Hamburgers 3 x 2 stuks
Runderworst 2 x 250gr
Rundervinken 2 x 2 stuks

Speklappen 2 stuks
Boomstammetjes 2 stuks
Gehakt cordon blue 2 stuks
Schnitzel (naturel) 2 stuks

Drumsticks 4 stuks
Boerenkip 2 x 250gr
Kipfilets 3 x 2 stuks

De variatiepakketten hebben wij in de volgende formaten:

Pakket 5 kg - €71.50

Pakket 10 kg - €143

 

In een gewone vrieslade past circa 6,5 kg.