Een gezellige en smakelijke decembermaand

December is jaarlijks natuurlijk hét moment waarop we samen gezellig en uitgebreid eten. De één zet het gourmetstel of de steengrill op tafel, waar de ander kiest voor gevarieerde hapjes of een volwaardig driegangen diner met alles er op en er aan. Onze opties voor deze drukke decembermaand zijn zorgvuldig samengesteld.

Wil je graag zelf thuis je eigen kerstdiner bereiden voor een grote groep? Wellicht is onze uitgebreide winterbarbecue iets voor jullie. Deze bestaat uit kwalitatief uitstekende spareribs, hamburgers, schnitzels en entrecôte, en is aangevuld met een uitgebreid garniturenpakket met o.a. gebakken aardappeltjes, roerbakgroenten en opgemaakte salades.

Liever iets minder uitgebreid? Dan bevelen wij ons broodjesbuffet aan. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om de lekkerste broodjes biefstukreepjes, boerenkip en beenham te maken.


In de webshop vind je een speciaal kopje voor ons assortiment voor de feestdagen van 2023.

Kerst2023

Feestdagen attenties

 In ons assortiment voor de feestdagen van 2023 vind je ook weer onze heerlijke rollades. Deze worden verpakt in een mooie geschenkdoos en zijn daarmee dus perfect als kerstcadeau of oudejaarsgeschenk. Dit jaar bieden wij deze rollades maar liefst in 5 verschillende opties, waaronder een stoofrollade, een ham-rollade en een kipdijfilet-rollade.

Daarnaast hebben wij dit jaar ook vleespakketten die worden verpakt in een mooie vensterdoos. Bekijk de verschillende opties in de webshop.

Gourmetschotels

Bij veel gezelschappen komt er ergens in december wel het gourmetstel op de tafel te staan. Of dit nu met sinterklaas, kerst of op oudjaarsdag is, gourmetten is natuurlijk een hele gezellige manier om samen lekker lang te tafelen. Wij bieden dit jaar verschillende gourmetschotels aan die goed aan te vullen zijn met garnituurschotels.

Ook is er de mogelijkheid om extra stukjes vlees bij te bestellen, of om een rijkelijk opgemaakte salade aan jouw bestelling toe te voegen.